• Снимки: Община Разград

С тържествен водосвет отслужен от архиерейския наместник отец Георги днес бе открита новата сграда на печатница „Разград-Полиграф“ ООД, съобщиха от общинската и областната администрации. Гости на тържеството бяха председателят на Общинския съвет Надежда Радославова, Областният управител Гюнай Хюсмен, зам. областният управител Нурие Црънгалова, дългогодишни партньори на печатницата от Разград, съседни градове и от София.

Снимки: Община Разград

Радославова подари на собственика Теодор Ролев икона и му пожела успехи в работата. „Чест и отговорност е да присъствам тук, за Общинския съвет в Разград е изключително важно да има предприемачи, които да осигуряват повече работни места, за да има повече заети лица“, каза в поздравлението си Радославова. „Похвално е, че в Област Разград има такова предприятие на свръх европейско ниво, от името на държавата Ви благодаря, че Ви има, нека Област Разград се гордее с  Вас“, обърна се пък областният управител към собственика на фирмата Теодор Ролев.

100 човека работят в структуроопределящото за региона предприятие. Цялостната инвестиция в сградата, машините и съоръженията е 1 600 000 лева. С нея е увеличен капацитетът на производството, новото развитие е в листовия печат, обновяването вече е довело до подписване на нови договори с партньори от чуждестранни фирми – обясниха Ролев и управителят на фирмата Веселин Спасов.  „Разград-Полиграф“ традиционно е в Топ 3 на производителите на тетрадки и ученически пособия в България – допълни Ролев.

Едновременно с новата сграда  официално отвори врати и бирария „Адлер“, намираща се по печатницата, в заведението бе коктейлът по случай откриването на новата сграда.

Снимки: Община Разград

Реагирай на публикацията

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
СНЯГ На всяко общество наемната утайка дъхти на приеми, разврат, парфюм. Туй е разглезена и алчна шайка - това са хора с ловък, хитър ум. Те бдят, слухтят и прегрупират сили да не извършат някой грешен ход, да не изпуснат службата, автомобила, апартамента, лесния живот. О, сняг, ти, който не разбираш нищо, измий очите ми със свойта чистота! Нали човек оре, изгражда жилища, лекува болести, тъче платна? Той в бъдещето гордо ще премине и алчност, и суетност надделял. Тогаз не само в детските градини - навсякъде снегът ще бъде бял. 1956

Избрано

Общество

Политика

Икономика

Закон и ред

Здраве

Култура

Образование

Свят

Спорт

Любопитно