Спектакълът „Духът на любовта” гостува на разградска сцена

07:34, 01 юли 15 / Култура 25 342 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Спектакълът „Духът на любовта” от американския драматург Нийл Саймън гостува тази вечер на разградска сцена, съобщиха организаторите.

В постановката на Андрей Калудов си партнират актьорите Христо Гърбов, Албена Павлова, Радина Думанян и Тодор Дърлянов.

„Духът на любовта“ е една от последните пиеси на Саймън, 39-та поред в кариерата му, за която всички критици са категорични, че надминава всичко написано от него преди това.

Цялата история започва, когато една жена загубва любимия си съпруг. Тя започва да води въображаеми разговори с неговия дух и това е единственият начин да се справи с огромната болка.

Историята на възрастните Роуз и Уолш по невероятен начин се преплита с тази на младите Арлин и Гевин, които са на път да изживеят същата изпепеляваща любов. Оттам нататък сюжетът се заплита, пораждат се множество въпроси, героите се борят за своето оцеляване, както и с чувството за вина дали не пренебрегват най-близките си. Рисувайки картина след картина авторът ни разкрива своята идея за истинската любов в живота на всеки един. И без да натрапва правило, споделя своята позиция – голямата любов е една, но разбираме това, когато другият го няма.

Спектакълът ще се играе от 19.30 часа на сцената на НЧ „Развитие 1869” /Стария театър/.

Билети могат да се закупят на касата на читалището.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама