БСП подкрепя кандидатурата на Денчо Бояджиев за кмет на Разград

09:22, 28 юли 15 / Политика 25 375 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Общинската организация на БСП в Разград взе решение да подкрепи кандидатурата на Денчо Бояджиев за нов кметски мандат, съобщиха от партията. Организацията на БСП в общината счита, че Бояджиев е успешен кмет, който отново може да се пребори за доверието на гражданите. Утвърдени са и част от кандидатите за кметове на населени места, като този процес ще продължи и през следващите седмици.

На заседанието е определена и листа от 35  кандидати за общински съветници от БСП. В нея ще влязат и кандидатите за кметове на населени места.

С утвърдената листа БСП в Разград извършва най-радикалното обновяване на кандидатите си през последните две десетилетия, посочват от общинската организация на социалистите. В листата са включени нови, млади, енергични, креативни и ангажирани с бъдещето на община Разград хора. Само един от кандидатите има опит в няколко последователни мандати, петима са участвали в един местен парламент и останалите са нови хора, представители на бизнеса, науката, икономиката, правото, спорта, социалните дейности и др.

Листата на БСП е следната:

1. Елка Неделчева – директор на училище

2. Стоян Димитров – адвокат

3. доц. д-р Ст. Дамянова – директор на филиала на РУ

4. Добрин Добрев – юрист

5. Янка Георгиева – директор на социалния патронаж

6. Цецко Маринов – икономист, бизнесмен

7. Петя Петкова – агроном

8. Евгений Ганев – докторант в БАН

9. д-р Н.Колев

10. Диана Мирчева – собствен бизнес

11. Дим. Петров – журналист

12. Доротея Георгиева – юрист

13. Христомир Димитров

14. Иванка Петкова

15. Петко Стоянов

16. Кънчо Радев

17. Таня Петрова

18. Чавдар Димитров

19. Любомир Райчев

20. Симона Пиронкова

21. Росен Маринов

22. Павлина Русева

23. Цонка Донева

24. Силвия Стоянова

25. Мишо Михайлов

26. Фатме Орцева

Утвърдени са и част от кандидатите за кметове на населени места, като този процес ще продължи и през следващите седмици. За нов мандат в Благоево ще бъде издигнат  Момчил Мизурски, а в Балкански и Просторно кандидати за кметове ще бъдат досегашните кметски наместници съответно Тошко Илиев и Румяна Балтова. В Дряновец кандидат на БСП ще бъде Пенка Русева, в Осенец – Димитър Димитров, в Ушинци – Валентин Дончев и в Дянково – младият социалист Али Рушен Али. В останалите населени места кандидатите се уточняват в момента.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама