Областният управител на Разград е бил с 3 промила алкохол при катастрофата

15:43, 05 авг 15 25 637 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Резултатите от изготвената експертиза по образуваното досъдебно производство за тежкото пътно-транспортно произшествие с областния управител на Разград показват, че той е шофирал с 3 промила алкохол в кръвта служебния  автомобил  на областната управа. Това съобщават от Апелативна прокуратура – Варна.

Състоянието на 45-годишния Василев остава тежко. Областният управител на Разград Петър Василев катастрофира тежко тази нощ в 1,15 часа. Инцидентът с 45-годишния управител, който пътувал сам със служебния автомобил от село Самуил към село Хърсово, община Исперих, е станал на равен пътен участък, последван от десен завой.

Василев не успял  да овладее автомобила, навлязъл  в гората край пътя и се блъснал в дърво. От жестокия удар дървото е  паднало. Мъжът е шофирал без предпазен колан.

Сигналът за произшествието е подаден от очевидец, който се е движел зад колата на областния управител. За да извадят тежко ранения Василев, служебната кола е била разрязана от повиканите на мястото на произшествието представители на „Пожарна и аварийна безопасност”.

Петър Василев е настанен с множество тежки сериозни наранявания по цялото тяло в МБАЛ в Разград. Тази сутрин той е бил опериран, тъй като от удара има спукан бял дроб. 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама