ГЕРБ обяви кандидатите си за кметове на населени места в община Разград

14:53, 27 авг 15 / Политика 25 386 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Депутатът и областен лидер на ГЕРБ д-р Валентин Василев представи днес кандидатите за кметове на девет населени места от община Разград. В три села - Гецово, Дряновец и Топчии ГЕРБ ще издигне настоящите кметове за нов мандат. За доверието на избирателите в тези села ще се борят отново Пламен Пантилеев, Христина Колева и Мирена Симова. Според д-р Василев и тримата са се представили добре и затова партията залага отново на тях.

В Пороище кандидат за кмет е Никола Тодоров. Той е на 57 години, от две години е пенсионер, с 35 години полицейски стаж.

Росица Якимова е номинацията на партията за кмет на Побит Камък. От 25 години работи като библиотекар в читалището в селото. 

За кмет на Осенец ГЕРБ издига Галина Йовчева. Тя е на 55 години, има 36 години педагогически стаж, от една година е приемна майка на дете на 11 години.

Росица Иванова влиза в кметската надпревара в Благоево. Работила е в читалището, в момента работи в хранителен магазин.

Експертът в областната администрация в Разград Диана Петрова ще се бори за кметското място в Стражец.

Кандидатът за кмет на Ушинци е Беломорка Стоянова. По професия е икономист.

“Не сме избирали кандидатите си случайно, искахме да са почтени хора, защото това е най-важното, а всичко друго се учи”, коментира д-р Валентин Василев. Той отбеляза, че издигнатите досега кандидати няма от какво да се срамуват в автобиографията си и изрази надежда, че повечето от тях ще спечелят още на първи тур.

Василев заяви още, че ГЕРБ ще издигне кандидати за кметове в почти всички населени места на общината, в момента номинациите се обсъждат и ще бъдат официално обявени през следващата седмица. Партията обаче няма да се бори за кметските места във всички села на областта, защото според Василев за ГЕРБ е важно качеството, а не количеството, като и занапред ще залагат на стойностни хора.

Вече са ясни и кандидатите за кметове на ГЕРБ за общините Цар Калоян и Самуил. Те ще бъдат обявени след утвърждаването им от Изпълнителната комисия.

Д-р Валентин Василев отново акцентира на това, че ГЕРБ ще води позитивна предизборна кампания.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама