Есенният панаир в Разград започва на 9 септември

14:11, 03 сеп 15 25 8146 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Тази година традиционният есенен панаир в Разград ще се проведе в периода от 9  до 15 септември, съобщи днес на пресконференция зам.-кметът Ценка Таракчиева. Сергиите, щандовете и атракционният кът ще бъдат разположени отново по алеите на Градския парк.

На 35 щанда и сергии ще се продават промишлени стоки, повече от 40 ще са щандовете за захарни изделия, на шест места ще се продават понички, а заведенията за хранене ще бъдат 16. Отново малки и големи ще се радват на виенско колело, ще има детски въртележки, космически тренажор, батути, спортни стрелбища и др. атракции.

Предвидена е и богата културна  програма с участието на популярни изпълнители и на местни състави.

Откриването на 24-то поред издание на панаира е насрочено за 18.30 ч. на 9 септември с концерт на „Лудогорче и приятели”.

Втората вечер на сцената на ронда ще се качат талантите на музикална школа "Илия Бърнев" към читалище „Развитие 1869”. На 11 и 12 септември са предвидени концерти на Камелия, Бриана и Венета, за разградчани и гостите на града ще пее и 12-годишната певица от Исперих Борислава Цекова. През следващите две вечери са концертите на група „Фанданго” и на Део и Лео.

Есенният панаир в Разград ще бъде закрит на 15 септември със специална програма на възпитаниците на Центъра за работа с деца. Празничната проява ще премине под наслов „Довиждане ваканция, училище здравей!”.
Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 10:33, 10 сеп 21

Kogae panaira

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама