БСП определи кандидати за кметове на още три населени места в община Разград

10:34, 04 сеп 15 / Политика 25 397 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
БСП определи своите кандидати за кметове на още три населени места в община Разград. Те допълват списъка на кандидатурите, одобрени от Конференцията на БСП, проведена преди повече от месец, съобщиха от пресцентъра на партията.

В Пороище БСП издига досегашния кметски наместник Станимира Йорданова Николова, млад човек, който с работата си спечели доверието и уважението на жителите на селото.

В Раковски БСП отново ще подкрепи  действащия кмет  Стефан Цонев, натрупал опит в два кметски мандата.

В Побит камък кандидат на БСП ще бъде Росица Атанасова – дългогодишен кмет и кметски наместник на селото, подкрепян от БСП.

Във връзка с обявената от ГЕРБ кандидатура на Мустафа Назъм Мустафа за кмет на Раковски, общинското ръководство на БСП заявява, че той не е председател на Областния съвет на Младежкото обединение в БСП. На този пост е избран юристът Добрин Добрев.

“Решението на Мустафа Назъм Мустафа смени политическата си принадлежност очевидно има връзка с решението на Общинската конференция на БСП, на която беше утвърдена  кандидатската листа за участие в изборите за общински съветници. В тази листа, на базата на обстоен анализ на работата му през четири годишния му мандат на общински съветник за него беше определена позиция след 20-тата. Това  очевидно не го удовлетвори и той си направи отвод още на самата конференция. Куражът явно му стигна само дотук, защото Мустафа Назъм Мустафа не сподели с досегашните си другари и съмишленици намерението си да търси друга ракета-носител за политическа кариера в лицето на партия ГЕРБ”, заявяват от БСП-Разград и допълват, че политическото ренегатство няма нужда да бъде коментирано повече, оттук нататък думата имат избирателите.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама