Осем изнесени приемни на Националната служба за съвети в земеделието организират в Разградско

07:34, 04 окт 15 25 420 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Националната служба за съвети в земеделието /НССЗ/ организира осем изнесени приемни в област Разград през октомври, съобщават от службата.

На 7 октомври приемни ще има в исперихските села Белинци и Делчево, а на 14 октомври експертите ще са в лознишките села Каменар и Гороцвет. На 21 октомври консултации на място ще могат да получат земеделците от Пороище и Градина, а на 28 октомври специалистите ще са в кубратските села Мъдрево и Горичево.

Приемните ще са в кметствата на съответните населени места от 10 до 12 часа и от 12.30 до 14.30 часа. През месец ноември НССЗ ще проведе още осем приемни в областта.

По време на изнесените приемни земеделските производители могат да получат актуална информация и съвети в областта на земеделието и развитието на селските райони, включително и за възможностите за финансиране по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., схемите за директни плащания и националните схеми за подпомагане.

Целта на приемните е да се разшири и улесни достъпът на земеделските производители до консултантските услуги на службата.

Информация за изнесени приемни е поместена в интернет-страницата на службата в рубриката "Обучения и информационни дейности", се посочва в съобщението.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама