56 свободни работни места са обявили бюрата по труда в област Разград

10:49, 10 окт 15 25 404 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
56 свободни работни места са обявени към вчерашна дата в бюрата по труда в област Разград, съобщават от трудовото ведомство в областния град.

Свободните позиции в Бюро по труда в Разград, включващо общините Разград, Лозница и Цар Калоян, са 43. Най-много са вакантните позиции за гладачи, кроячи, шивачи на дамско и мъжко облекло и работници за спомагателни дейности в шивашкото производство. Търсят се още счетоводител,  мениджър екип в застрахователна компания, има незаети места за преподавател в началния етап на образованието и помощник-директор. Обявени са също свободни работни места за работник в склад, продавач-консултанти, сервитьори, пакетировач, водач на мотокар, електромонтьор, машинни оператори на металорежещи машини и др.

Работодателите в Кубрат и Завет търсят общ работник за промишлеността, без изискване за образование, четирима сервитьори с основно образование, стругар със средно образование и петима разфасовачи с основно образование. Има и свободни позиции и за две медицински сестри.

Към 9 октомври в Бюрото по труда в Исперих (общините Исперих и Самуил) няма обявени свободни работни места от работодатели.

За всички работни места трудовите договори са срочни, освен ако изрично не е уточнено, че договорът е безсрочен, напомнят от трудовото ведомство.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама