Учителка от Исперих сред победителите в конкурса „Моят любим учител”

18:11, 20 юни 16 25 396 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Учителката в ПГСС „Хан Аспарух” в Исперих Милена Стоянова е сред победителите в първия изцяло електронен конкурс в сферата на образованието „Моят любим учител”.

Играта на издателство „Булвест 2000” и издателска къща „Анубис” беше направена под формата на приложение в социалната платформа на Фейсбук. В конкурса са номинирани 331 учители от училища в цялата страна.

Учителката от исперихската гимназия е класирана на второ място в категорията 9-12 клас. Първо място в тази категория заема Галя Иванова, а трета е Роза Кръстева, и двете от СОУ „Николай Катранов” – Свищов. От същото училище е и победителката в категория 1-4 клас Елка Георгиева. В категория 5-8 клас на първо място е Зорина Петрова, преподавателка в ОУ „Любен Каравелов” – Русе.

Голямата награда ще бъде връчена на Пламен Пенчев, учител в СОУ „ВасилЛевски” – Русе, който е спечелил конкурса със значителна преднина от над 200 гласа. Той ще получи като награда таблет от двете издателства, а за класиралите се на първите три места във всяка категория ще има комплект книги от представителите на изздателствата в съответната област.

Предвидени са награди и за десетте гласували в играта за своя любим преподавател, изтеглени на произволен принцип.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама