51 свободни места има в гимназиите в Разградско за трето класиране

07:11, 09 юли 16 25 301 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
51 свободни места има в гимназиите в област Разград след втория етап на записване, съобщават от Регионалния инспекторат по образованието.

В  СОУ „Христо Ботев” в Кубрат има незаети две бройки в паралелка „Чуждоезиков” профил.

Непопълнените места в ПГВМЗ „Ал. Стамболийски” – Лозница са 16, всички в паралелка „Земеделско стопанство”.

Също 16 са свободните места в ПТГ „Шандор Петьофи” – Разград, като по едно незаето има в паралелките „Системно програмиране” и „Компютърна техника и технологии” и 14 в паралелка „Електрообзавеждане на производството”.

Свободни позиции има и в ПГИ „Робер Шуман” – Разград. В гимназията са готови да приемат 13 ученици в паралелка „Икономика и мениджмънт” и трима в паралелка „Митническа и данъчна администрация”.

Едно свободно място има и в  ГПЧЕ „Екзарх Йосиф”, в паралелка „Английски език и немски език”.

Заявления за участие в трети етап на класиране за ученици, завършили VII клас се приемат в ЦУТНТ – Разград от 11 до 13 юли от 8 до 18 часа.

Необходимите документи за кандидатстване са удостоверение за завършен VII клас и ксерокопие на удостоверението; за кандидатстване в професионални гимназии – медицинско свидетелство, издадено от лекуващия лекар на ученика и ксерокопие на свидетелството и копие на служебната бележка за оценките от положените приемни изпити, когато кандидатстват в друга област.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама