Учители по немски, биология и химия търси ПТГ „Шандор Петьофи“ в Разград

16:50, 10 юли 16 25 612 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Повече от 100 са свободните работни места, обявени в Бюрото по труда в Разград към края на седмицата, съобщават от трудовото ведомство. Четири от свободните позиции са за учители. Справка в сайта на Регионалния инспекторат по образованието сочи, че се търсят учители в две учебни заведения в областния център.

ПТГ „Шандор Петьофи“ в Разград е обявило свободни места за преподаватели по немски език, по биолгоия и здравно образование и по химия и опазване на околната среда. Документи за кандидатстване могат да се подават до 5 август.

Учител по физика и химия търси да назначи от новата учебна година и ОУ „Никола Икономов“ в Разград. Срокът за подаване на документи е до края на август.

В Бюрото по труда в Разград са обявени още свободни работни места за работници за почистване на плувни басейни, готвачи в хотелски комплекс и рецепционисти. Търсят се също кредитни консултанти, шивачи, пакетировачи и разфасовачи. Набират се и сервитьори, машинни оператори, монтьори, работници в цех производство на хляб и др.

Бюрото по труда в Исперих е обявило свободни позиции за мияч на МПС, работник кухня, гладач и разносвач. Търсят се и двама шофьори на  товарен автомобил – 12 и повече тона, като изискването е канидатите да притежават кат.” С + Е”.

 

В Кубрат има свободни работни места за пакетировачи, работници за товаро-разтоварна дейност, машинни оператори, разфасовачи и медицински сестри.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама