Обявиха имената на допуснатите до интервю кандидати за директори на училища в Разградско

12:05, 21 юли 16 25 524 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Обявиха имената на допуснатите кандидати за участие във втори етап – интервю, на конкурса за заемане на длъжността „Директор“ на държавни и общински училища в област Разград. Списъците са публикувани на сайта на Регионалния инспекторат по образованието.

До интервю за директорския пост в Професионалната техническа гимназия „Шандор Петьофи“ в Разград са допуснати трима. Това са Иво Стефанов, Нешка Христова и Петко Костов.

Успешно преминалите първия етап в конкурса за директор на Професионалната гимназия по селско стопанство „Хан Аспарух“ в Исперих са също трима. За длъжността кандидатстват Васил Василев, Николай Нанев и Сали Назиф.

Интервютата с кандидатите за директори на държавни училища в Разградско ще се проведат утре в сградата на Министерството на образованието и науката в София.

Кандидат за директорското място в ОУ „Отец Паисий” в Дянково е Младен Матев, а на интервю за заемане на длъжността директор в ОУ „Свети Климент” в кубратското село Юпер ще се явят Диана Бонева и Татяна Йорданова.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама