Сериозни мерки за сигурност преди мача „Лудогорец – „Цървена звезда“

16:56, 24 юли 16 25 489 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Ръководството на ПФК „Лудогорец“, с помощтта на полицията в Разград, ще предприеме сериозни мерки за сигурност преди, по време и след предстоящия мач с „Цървена звезда“ от III предварителен кръг на Шампионската лига във вторник от 21 ч. Това съобщават от пресслужбата на клуба.

 В района на стадиона ще бъде обособена зона за сигурност, където ще се пропускат само зрители с билети. ПФК "Лудогорец" предупреждава своите фенове да се придвижат по-рано към стадиона, за да се избегнат опашки и струпвания. Билети на стадиона няма да бъдат продавани.

На стадиона няма да бъдат допускани фенове в нетрезво състояние, с опасни предмети, пиротехнически средства, както и с бутилки. Всички привърженици подлежат на щателна проверка по входовете на “Лудогорец Арена“. Стадионът отваря врати в 19.30 ч.

ПФК "Лудогорец" предупреждава, че фенове с артикули на противниковия отбор няма да могат да влизат в секторите, където е ситуирана публиката на домакините. За привържениците на "Цървена звезда" е отделен сектор “Гости“ и всички, подкрепящи отбора, ще бъдат пренасочвани натам. ПФК "Лудогорец" вече изпрати 400 билета на колегите си от "Цървена звезда", които ще бъдат разпределени от основния фенклуб на сръбския отбор. В Разград билети за гостуващите привърженици не се продават.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама