Ученическо столово хранене и почивно дело” в Разград ще има нов директор

18:01, 21 авг 16 25 758 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Общинското предприятие „Ученическо столово хранене и почивно дело” в Разград ще има нов директор.

Общинската администрация обяви конкурс за поста, който ще бъде за срок от пет години. Основната задача на директора е да организира, ръководи, контролира и координира цялостната дейност на пердприятието, съобразно изискванията на наредбите на Общинския съвет, правилника за дейността на предприятието и нормативната уредба на общинските предприятия.

Основните изисквания към кандидатите за директорския пост на общинското предприятие са да имат завършено висше образование с образователно-квалификационна степен „бакалавър” или „магистър” и област на висшето образование – „социални, стопански и правни науки”, професионално направление „Право”, „Администрация и управление”, „Икономика” или „Технически науки”, „Биотехнологии”, „Хранителни технологии” или „Аграрни науки и ветеринарна медицина”.

Кандидатите трябва да притежаватминимум пет години професионален опит, от които четири – на ръководна длъжност.

Конкурсът ще се проведе в три етапа  - проверка на представените документи, защита от допуснатите кандидати на Концепция за управелние и развитие на общинското предприятие и събеседване.

Концепцията трябва да съдържа анализ и оценка на състоянието и дейността на предприятието и основни проблеми на функционирането му, тенденции и възможности за развитие, определяне на целите, приоритетните области, очакваните резултатите н управлението, финансирането, структурата и организацията на дейността, пътищата за постигането им и етапи за реализацията на концепцията.

Документите за участие в конкурса се подават в деловодството на община Разград.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама