В област Разград са обявени 150 свободни работни места

11:00, 29 авг 16 25 1010 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В бюрата по труда в област Разград са обявени 150 свободни работни места. Само пет от позициите са за висшисти, съобщават от трудовото ведомство в областния град.

Най-много – 59, са обявите за работа в Бюрото по труда в Разград, което обхваща общините Разград, Лозница и Цар Калоян.

Търсят се трима учители по Начална училищна педагогика и един учител по български език и литература. Има една свободна позиция за счетоводител с висше или средно икономическо образование. Набират се още общи работници, техници, гладачи, монтьори. Търсят се и пакетировачи, разфасовачи, работници за товаро-разтоварна дейност, машинни оператори и др.

В Бюрото по труда в Исперих, обхващащо общините Исперих и Самуил обявените свободни работни места са общо 48. От тях 30 са за работници в шивашкото производство. Търсят се кроячи, гладачи, шивачи и работници за спомагателни дейности. Има свободни позиции за 15 разфасовачи, двама шофьори на товарен автомобил и барман.

Свободните работни места, обявени в Бюрото по труда в Кубрат (общините Кубрат и Завет) са 43.  Търсят се 18 шивачи и 11 гладачи за работа в Русе. Заявени са още свободни позиции за медицински сестри, електротехник, оператор, продавач-консултант. Има свободни места за пакетировачи и разфасовачи. Търси се и работник за товаро-разтоварна дейност за работа в Разград.

За всички работни места трудовите договори са срочни, освен ако изрично не е уточнено, че договорът е безсрочен, уточняват от Бюрото по труда в Разград.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама