Започва традиционният есенен панаир в Разград

07:21, 09 сеп 16 25 695 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
От днес започва традиционният есенен панаир в Разград, който ще продължи до 15 септември. Официалното откриване на панаира е от 19 часа с концерт на Капанския ансамбъл.

Сергиите, щандовете и атракционният кът ще бъдат разположени отново по алеите на Градския парк. Интересът към тазгодишното издание на панаира от страна на търговците е много голям.

На 33 щанда и сергии ще се продават промишлени стоки - детски, дамски и мъжки облекла, чанти, раници, обувки, детски играчки, сувенири, стоки за бита и др. 46 ще са местата за захарни изделия, пуканки, царевица и др., а временните заведения ще бъдат 12. Малки и големи ще могат да избират от 33 вида атракции, сред които виенско колело, батути, гондола, въртележки, катерушки и др. 

Всяка вечер в културно-развлекателната програма са предвидени концертни изпълнения с участието на известни изпълнители, танцови състави и др. прояви. Всички прояви започват от 19 часа.

На 10 септември концерт ще изнесе певицата Цветелина. На следващия ден на сцената на ронда със свои изпълнения ще се представят възпитаниците на музикалната школа "Илия Бърнев". Понеделник и вторник разградчани и гостите на града ще могат да се насладят на концертите на талантите от Центъра за работа с деца и танцовите клубове „Абритус” и „Калина Рада”.

На 14 септември е концертът на група „Айс крийм”, а последния ден на панаира концерт ще изнесе легендарната българска рокгрупа "Диана Експрес". 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама