Хванаха мъж, изнасилил 44-годишна жена в Разград

12:05, 11 сеп 16 25 419 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Служители на криминална полиция разкриха в рамките на 22 часа извършител на тежко престъпление срещу личността, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Разград.

Криминално проявеният и осъждан Г.Д.Х., на 37 години, с адрес в исперихското село Свещари изнасилил 44-годишна жена в Разград.

Сигналът за случилото се е подаден от жертвата около 22 часа на 9 септември.  Жената съобщила, че на същата дата около 20.30 часа неизвестно лице я е изнасилило в района на Арменски лозя, над градски парк.

Установено е, че докато се е прибирала пеша от парка към семейната вила, жената е застигната от непознато лице, което чрез физически сила и заплахи сломява съпротивата й и се съвкуплява с нея, след което й отнема и сумата от 20 лева. По случая образувано досъдебно производство.

След проведени незабавни оперативно-издирватделни мероприятия и действия по разследването от служители на РУ МВР-Разград, Отдел Разследване, Сектор ПКП и група НТЛ, извършителят е задържан вчера.

Оказва се, че той е освободен от затвора седмица преди това по присъда за изнасилване. Установено е, че мъжът не познава жертвата и случайно я вижда на есенния панаир в Разград. Към момента предстои предварителното му от наблюдаващ прокурор.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама