Зам.-областните управители на област Разград бяха гости на откриването на учебните години в Подайва и Трапище

16:30, 15 сеп 16 25 391 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Зам.-областните управители на област Разград бяха гости на откриването на учебните години в Подайва и Трапище, съобщават от областната администрация.

Първият учебен ден в ОУ "Отец Паисий" в с. Подайва, община Исперих започна с химна на България и посрещане на училищното знаме. Официален гост на празника в учебното заведение бе зам.-областният управител Виолета Тодорова. Тя поздрави учениците, учителите и родителите с началото на новата учебна година, като им пожела много ентусиазъм и позитивна енергия.

„Бъдете здрави, трупайте знания и гребете с пълни шепи от извора на познанието, защото само така пред Вас ще се откриват нови хоризонти и ще се отключват затворени врати, зад които чакат богатствата на живота”, пожела на учениците Тодорова.



Зам.-областният управител Нурие Црънгалова сподели празничния ден с възпитаниците на ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ в село Трапище, община Лозница. Тя пожела на учителите все така упорито да поддържат искрицата любознателност в техните възпитаници, да ги мотивират, за да се стремят към по-високи върхове, а на учениците да съхранят през цялата година ентусиазма, с който днес влизат в класните стаи.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама