Областният управител връчи печатите на председателя на РИК – Разград

19:11, 17 сеп 16 / Политика 25 342 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Областният управител Манол Кившанов проведе днес първа среща с Районната избирателна комисия в Разград, за изборите за президент и вицепрезидент и за национален референдум на 6 ноември. Той поздрави ръководството и членовете на комисията и официално връчи печатите на председателя на РИК Нергин Хамдиев.

Кившанов пожела успешна и ползотворна работа, много търпение и добро взаимодействие в изборите. От своя страна председателят на комисията пожела спорна работа и заяви, че ще разчита на екипността на комисията.

РИК – Разград се помещава в стая № 106 на Община Разград, като телефона за връзка е 084/618      236, а факса: 084/662 189. Помещението е обезпечено с необходимата техника и интернет връзка. Ръководител на техническия екип е Иван Радушев от областната администрация.       



Районната избирателна комисия в 18-ти район - Разград се състои от 13 членове. Зам.-председатели са Бенан Фетов от РБ и Любица Бочева от БСП, а секретар – Радка Башакова от ГЕРБ. Членове на комисията са Юлиян Стойчев, Красимир Атанасов и Диана Йорданова от ГЕРБ, Катинка Матеева от БСП, Ирфан Ахмедов от ДПС, Светлана Неделчева от Патриотичния фронт, Антон Монев от „България без цензура“, Русанка Неделчева от „Атака“ и Мирослав Добрев от АБВ.

Централната избирателна комисия назначи РИК-Разград, след като представителите на политическите сили не се споразумяха за разпределението на местата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама