Продължава приемът на студенти за магистърски курс във филиала на Русенския университет в Разград

17:58, 22 сеп 16 25 444 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Русенският университет „Ангел Кънчев” продължава приема за учебната 2016/2017 г. за магистърския курс „Съвременни образователни технологии в детската градина и началното училище”. Кандидатите могат да подават документи до 30 септември  в Централния корпус на Русенския университет, съобщиха от разградския филиал.

 Обучението ще се провежда във филиала на Русенския университет в Разград (студентско общежитие №1). В магистърския курс за неспециалисти  в задочна форма на обучение могат да кандидатстват завършилите бакалавърска или магистърска степен по други педагогически специалности, в професионално направление „Педагогика” и „Педагогика на обучението по ...”.

Обучението се осъществява в рамките на четири семестъра, като семестриалната такса е 420 лева. Дипломираните студенти ще получат професионална квалификация „Магистър – педагог – детски и начален учител”.

Подробна информация може да бъде получена от Русенския университет или от страницата в интернет – www.uni-ruse.bg. За допълнителна информация жлаещите могат да се обадят и на координатора доц. д-р Петър Петров, тел. 0889 460 408.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама