Още петима педагози от Лудогорието се присъединяват към програмата „Заедно в час”

19:42, 23 сеп 16 25 331 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
През новата учебна 2016/2017 година още петима преподаватели се включват в Програмата „Заедно в час”, съобщават от Областния информационен център в Разград. С тях, общия брой на педагозите в Лудогорието става девет. Те ще работят в училища в Разград, Кубрат и селата Ясеновец и Равно.

Програмата се реализира с подкрепа от Фондация „Америка за България” и е част от международната мрежа за увеличаване на образователните възможности „Teach for all”

Мисията на Заедно в час е да подбира и подготвя изявени и способни професионалисти с различен профил, които да станат част от образователната система. За период от две години организацията ги подкрепя да работят в училища с голям брой ученици в неравностойно положение, като по този начин активно се бори за преодоляване на образователното неравенство.

Всяка година организацията разширява обхвата на своята работа с нови региони, където има учители, родители, институционални и корпоративни партньори, които са отворени за иновации и непрекъснато търсят начини да направят училището и образованието по-полезно и качествено.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама