Кметът на община Разград определи местата за поставяне на предизборни материали

12:40, 28 сеп 16 / Политика 25 469 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Кметът на община Разград д-р Валентин Василев определи местата за поставяне на агитационни материали по време на предизборната кампания за насрочените на 6 ноември избори за президент и вицепрезидент и национален референдум, съобщават от общинската администрация.

В областния град, таблата предназначени за разлепяне на предизборни материали са 15, а 13 са тези, които се намират в близост до автобусни спирки. В останалите населени места в общината материали за предизборна агитация ще се поставят на 38 места.

Поставените и разпространени агитационни материали в нарушение на Изборния кодекс ще се премахват или изземват въз основа на решения на Районна избирателна комисия-Разград, а в изборния ден - и по решения на секционните избирателни комисии от определените лица, при необходимост и със съдействието на органите на Министерството на вътрешните работи.

На територията на град Разград те ще могат да се премахват от служителите от специализираното звено „Контрол по обществен ред и транспорт”, а в останалите населени места - от кметовете на кметства и кметски наместници.

Контрол по изпълнение на заповедта кметът възлага на Младен Чакъров,  началник  на Отдел „Контрол по строителството, обществен ред, охрана и транспорт” в Община Разград.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама