Цветан Цветанов ще открие регионалната политическа академия на ЖГЕРБ в Разград

07:09, 30 сеп 16 / Политика 25 434 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, председателят на Жени ГЕРБ и народен представител Ирена Соколова и кметът на Разград и областен координатор на ГЕРБ Валентин Василев ще открият регионалната политическа академия на Жени ГЕРБ. Академията ще се проведе на 1-ви и 2-ри октомври /събота и неделя/ в Разград,  съобщиха от пресцентъра на партията в лудогорския град.

Форумът е под надслов „Толерантност в политиката-политика в толерантността“. На събитието ще присъстват над 180 дами от Жени ГЕРБ от областите Разград, Шумен, Търговище и Силистра.

Лектори ще бъдат министърът на туризма Николина Ангелкова, министърът на енергетиката Теменужка Петкова и бившият конституционен съдия Георги Марков.

Кметът на Разград Валентин Василев, кметът на Търговище Дарин Димитров и кметът на Силистра Юлиан Найденов ще представят пред дамите от ГЕРБ темата „Добрите решения и управление на конфликтите в местната власт – среда на толерантност и балансиране на ползите“.

Регионалната академия на ЖГЕРБ ще бъде официално открита на 1-ви октомври в 09:30 часа в хотел „Картоон-Разград“.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама