300 жени от Разград получиха подарък от дамите в ГЕРБ

10:49, 01 окт 16 / Политика 25 342 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Над 150 жени, които членуват в ГЕРБ зарадваха дамите от Разград с красиви дамски огледалца с изобразено логото на археологически резерват „Абритус“, съобщиха от пресцентъра на партията в лудогорския град.

Водени от председателката на Жени ГЕРБ и народен представител Ирена Соколова, жени от Разград, Силистра, Търговище и Шумен подариха дамските аксесоари на разградчанки.

„Жените са носители на много енергия. Те могат да изграждат и да събират разединеното. Ние сме така устроени, че да отсяваме нужното от ненужното. Жената създава живота и тя го продължава. С днешния жест искаме да накараме дамите от Разград да приемат красотата като част от живота си и да им покажем, че винаги могат да разчитат на Жени ГЕРБ", заяви председателят на ЖГЕРБ Ирена Соколова.

Тя поясни, че  женската организация на партията подкрепя развитието на културата и културният туризъм в Разград и именно с цел да популяризират археологическия резерват „Абритус“ са избрали негова снимка върху огледалата.

Днес в Разград ще бъде открита регионалната политическа академия на Женската организация на ГЕРБ. Форумът под наслов „Толерантност в политиката-политика в толерантността“ ще се проведе в конферентната зала на хотел „Картоон-Разград“.

 Академията ще бъде открита от председателя на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. Лектори на двудневния форум ще бъдат министърът на туризма Николина Ангелкова, министърът на енергетиката Теменужка Петкова и бившият конституционен съдия Георги Марков.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама