Близо 100 свободни работни места са обявени в бюрата по труда в област Разград

07:33, 10 окт 16 25 516 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Близо 100 свободни работни места са обявени в бюрата по труда в област Разград, съобщават от трудовото ведомство в областния град.

40 са позициите, за които работодатели търсят хора в Бюро по труда - Разград. Сред заявените позиции, за които се изисква висше образование са за медицинска сестра, счетоводител и рехабилитатор.

Свободните работни места, за които се изисква средно професионално образование с квалификация са две, те са за машинист и готвач. Набират се още машинни оператори, мениджър екип, работник за кухня, сервитьор и монтажник

 27 са позициите за хора с основно образование. Търсят се общи работници, работници в шивашкото производство, гладачи, пакетировачи, разфасовачи и работници за товаро-разтоварна дейност.

Само шест са заявените от работодатели свободни работни места в Бюрото по труда в Исперих. Търси се сервитьор с основно образование и петима работници без образование за спомагателни шивашки дейности.

Общо 52 са обявените свободни работни позиции в Бюрото по труда в Кубрат. От тях 49 са за работници в шивашкото производство в Русе. Работодателите търсят 28 шивачи, 11 гладачи и 10 машинни оператори за кроене на облекла. Заявени са още свободни места за медицински сестри и спедитор.

За всички работни места трудовите договори са срочни, освен ако изрично не е уточнено, че договорът е безсрочен, уточняват от Бюрото по труда в Разград.

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама