„Лудогорец” разпространи важна информация за българските фенове относно мача с „Арсенал”

09:44, 17 окт 16 / Спорт 25 294 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Ръководството на ПФК „Лудогорец” разпространи информация за българските фенове относно мача с „Арсенал”. Привържениците, които разполагат с ваучери за мача с „Арсенал” в сряда в Лондон, ще могат да ги разменят за билети в деня на срещата. Двата клуба постигнаха договорка да бъде отворена каса в близост до стадион „Емирейтс“, където притежателите на ваучери ще получат своите входни талони за двубоя от група „А“ на Шампионската лига. Гишето се намира в билетния център Хайбъри хаус на улица „Дрейтън Парк“ (Highbury House ticket Office). Касата ще отвори в 14.45 ч. и ще работи до 19.15 ч. Мачът започва в 19.45 ч., информират от клуба.

За българските фенове са отредени четири сектора в югоизточната част на стадион „Емирейтс“ – 20, 21, 22 и 23.  Привържениците задължително трябва да носят документ за самоличност при размяната на ваучерите с билети, както и при влизането на стадиона.

От съображения за сигурност по време на мача Арсенал не разрешава вкарването на знамена и трансперанти над един квадратен метър. Флагове с по-голям размер може да не бъдат допуснати от стюардите по входовете на стадион „Емирейтс“. Използването на трансперанти с нецензурни, обидни или политически послания е абсолютно забранено. Не се разрешава също така използването на пиротехнически средства.

Дръжки на знамена по изключение са разрешени, но трябва да са диаметър до 1 сантиметър. Такива могат да бъдат допуснати по преценка на проверяващите.

Деца, без значение от възрастта, влизат на стадиона задължително с билет.

„Емирейтс“ отваря врати за мача с „Лудогорец” в 17.30 ч.

Всички фенове подлежат на щателна проверка по входовете на стадиона. Служителите по сигурността са в правото си по всяко време да поискат от привържениците документ за самоличност. Прецизните проверки около стадиона и по входовете важат не само за фенските сектори, но и за тези с билети от по-висок клас.

Лу догорец заминава за Лондон във вторник сутринта с чартърен полет от София, съобщават още от клуба. Очаква се футболистите да бъдат на терминал 1 на летището в столицата около 8.30 ч. Мачът срещу английския гранд е в сряда (19 октомври) от 19,45 местно време (21.45 българско). Във вторник Лудогорец ще проведе официална тренировка на стадион „Емирейтс“ в 19 ч. местно време. Час по-рано треньорът Георги Дерменджиев и капитанът Светослав Дяков ще дадат пресконференция.

„Лудогорец” се прибира в България в четвъртък. Самолетът с отбора ще кацне на летището във Варна около 15.30 часа. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама