Работници в шивашкия сектор- отново най-търсени на пазара на труда в Разградско

18:08, 17 окт 16 25 388 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Работници в сферата на шивашките услуги са отново сред най-търсените на пазара на труда в област Разград, сочи седмичната справка на трудовото ведомство в областния град.

Общият брой на обявените свободни работни места в трите бюра по труда в региона е 98. Най-много – 53, са заявените позиции в бюрото по труда в Кубрат. Продължават да са незаети местата в шивашкия сектор. Работодателите имат нужда от десет машинни оператори за кроене на облекла, 28 шивачи и 11 гладачи. Има вакантно място за учител по български и английски език. Незаети са и двете позиции за медицински сестри. Обявено е и едно свободно място за спедитор.

В бюрото по труда в Разград са обявени общо 37 свободни места. Работодателите търсят да назначат работници в птицекланица, товарачи, работници за обезкостяване. Има свободни позиции за технически изпълнител, възпитател, медицинска сестра, рехабилитатор. Набират се още гладачи, пакетировачи, монтажник и др.

Вакантните позиции, заявени в бюрото по труда в Исперих са осем. Заявени са свободни работни места за учител в детска градина, чистач/хигиенист, сервитьор, набират се и петима работници за спомагателни шивашки дейности.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама