Община Разград започна почистването на река Бели Лом

18:03, 20 окт 16 25 438 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
От началото на седмицата служители на ОП „Паркстрой“ почистват дървесна и тревна растителност по поречието на река Бели Лом, съобщават от пресцентъра на общинската администрация. Почистването е от района на автогарата до района на бившия  месокомбинат. Този превантивен процес ще осигури нормална проводимост на реката, посочват от общината.

            През изминалата седмица е извършен ремонт на кучешкия приют в Разград – подменена е настилката във всички клетки, направена е площадка за обслужване на съоръжението и районът е обособен от ограда, информират още от местната управа. Председателят на Сдружение „Защита на животните в Лудорогието“ Ирена Райчева дари облицовъчни плочки, устойчиви на соли, които ОП „Ремонстрой“ постави в клетките.

В началото на миналата седмица работници на ОП „Паркстрой“ започнаха почистване на зелената ивица между двете платна на бул. „Априлско въстание“, в района между кръстовищата на булеварда с ул. „Перистър“ и ул. „Странджа“. На почистената зона се поставя тръбно-решетъчен парапет, който ще осигури по-добра видимост в района с повишена концентрация на ПТП.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама