Авторката на хита „Размерът има значение…“ гостува в Разград

07:41, 16 ное 16 / Култура 25 572 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Авторката на нашумялата книга „Размерът има значение (Размерът на талията) Или как промених живота си с удоволствие“ Александра Иванова ще представи своя наръчник за отслабване, оздравяване и подмладяване в Разград. Срещата-разговор ще се състои на 18 ноември от 17.30 ч. в регионална библиотека „Проф. Боян Пенев“, съобщават организаторите.

Книгата на издателство „Милениум“ се превърна в истински бестселър. За месец тиражът й беше изчерпан, а интересът към нея все така е на гребена на вълната. Тя е номер едно по продажби както в класацията на издателството, така и на водещи вериги книжарници.

Александра Иванова е тв продуцентка, създала предаването „Огледала“. Тя успява за 9 месеца да свали 42 кг чрез система, базирана на българското традиционно хранене, без усилия на волята, глад и тежки тренировки. Александра увлекателно и искрено описва процеса на отслабване в книгата си и сега, в отговор на големия читателски интерес, обикаля страната, за да дава кураж на всички, които искат да научат повече и да изпробват този метод.

След премиерата в София авторката гостува във Варна, Бургас, Плевен, Русе, Пловдив и Стара Загора. Предстоят й срещи в Габрово, Велико Търново и много други градове.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама