„Лудогорец” заминава за Париж в понеделник сутринта

14:06, 02 дек 16 / Спорт 25 440 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Отборът на „Лудогорец” заминава за Франция в понеделник в 10.30 ч. с чартърен полет от Варна до Париж за последния си мач от груповата фаза на Шампионска лига срещу „Пари Сен Жермен”.

Същият ден от 20 ч. треньорът Георги Дерменджиев и Клаудио Кешерю ще дадат пресконференция на „Парк де Пренс“, съобщават от клуба.

Официалната тренировка на българския шампион в Париж е в понеделник в 20.30 ч. Лудогорец се прибира в България в сряда. Чартърът на отбора се очаква да кацне на летището във Варна около 14.50 ч.

ПФК Лудогорец съобщава на всички фенове, които ще наблюдават на живо мача срещу ПСЖ на стадион „Парк де Пренс“ във вторник от 20.45 ч. местно време (21.45 ч. българско) че стриктно трябва да спазват следните инструкции.

Привържениците, които разполагат с ваучери, могат да ги разменят за билети в деня на мача на вход V на стадион „Парк де Пренс“. Гишето, което се намира в близост до сектора за гостуващите фенове, ще работи от 17 ч. местно време.

Привържениците задължително трябва да носят документ за самоличност и да го показват при поискване от страна на органите на реда около стадиона.

Пиротехническите средства са абсолютно забранени на стадион „Парк де Пренс“. Фенове, носещи оръжие или опасни предмети няма да бъдат допуснати в периметъра на стадиона.

От съображение за сигурност са възможни множество проверки при влизане на стадиона. Феновете са длъжни да се съобразяват с разпоредбите на полицията.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама