В Разград ще се проведе регионална академия на МГЕРБ

07:20, 03 дек 16 / Политика 25 296 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Председателят на Младежи ГЕРБ и народен представител Георг Георгиев, кметът на Разград и областен координатор на ГЕРБ-Разград Валентин Василев, евродепутатът Андрей Новаков и народният представител Михаил Тодоров ще открият регионалната академия на Младежи ГЕРБ. Академията ще се проведе днес и утре в Разград, съобщиха от пресцентъра на партията в областния град.

Форумът е под надслов „Политика за Североизтока – време за растеж“. На мероприятието ще присъстват близо 100 младежи от МГЕРБ от областите Разград, Бургас, Варна, Добрич, Русе, Силистра, Сливен, Шумен и Търговище.

Лектори на събитието ще бъдат министърът на околната среда и водите Ивелина Василева и министърът на туризма Николина Ангелкова.

Административният секретар на ГЕРБ и областен координатор на ГЕРБ в София Цветомир Паунов и народният представител в 43-то Народно събрание Свилен Иванов ще представят пред младежите от ГЕРБ теми, свързани с политическите процеси в страната. Заместник-председателят на Комисията по външна политика в 43-то Народно събрание и народен представител вицеадмирал Пламен Манушев ще говори пред младежите от ГЕРБ за връзката между сигурността и политиката.

Народният представител Георг Георгиев и евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков ще представят темата “Дясно управление – бъдеще за младите хора в България“.

Регионалната академия на МГЕРБ ще бъде официално открита днес в 10:00 часа и ще се проведе във Ваканционен комплекс „Островче“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама