Светослав Дяков е избран за „Спортист на годината” на община Разград за 2016 година

16:40, 07 дек 16 / Спорт 25 318 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Капитанът на ПФК „Лудогорец“ Светослав Дяков е избран за „Спортист на годината” на Община Разград за 2016-та година. Класирането е извършено днес на заседание на назначената със заповед на кмета д-р Валентин Василев комисия, съставена от журналисти и спорни деятели, съобщи Валери Бойчев, главен експерт „Спорт” в общината.

На втора позиция е колоездачът на СКК „Спринт“ Мирослав Минчев, а трети в класацията се нарежда шахматистът на ШК „Абритус“ Момчил Николов.

В десетката за най-добрите спортисти на община Разград са още Цветомир Киров (лека атлетика),  Николай Станчев (колоездене), Марина Найденова (стрелба с лък), Антон Георгиев  (бокс), Костантина Борисова (лека атлетика ), Цветая Русева (лека атлетика) и Ивайло Енчев (шахмат).

За отбор на годината е определен мъжкият отбор на ПФК „Лудогорец”, а за треньор на годината е обявен наставникът на отбора Георги Дерменджиев.

За най-млад перспективен състезател е избран състезателят на БК „Олимпия” Петър Петров.

Наградите на най-добрите спортисти на община Разград ще бъдат връчени на специална церемония, която ще се състои на 13 декември.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама