Община Исперих обяви обществена поръчка за зимно поддържане и снегопочистване

06:49, 08 дек 16 25 322 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Община Исперих обяви обществена поръчка за избор на изпълнител за зимното поддържане и снегопочистване на пътната и улична мрежа на територията на общината за 2017 год.

Тя е обособена в две позиции. Първата е за поддръжка, снегопочистване и опесъчаване на пътните платна от четвъртокласна пътна мрежа на територията на общината с обща дължина 34, 100 км. Това са общинските пътища Исперих – Веселец, Свещари – Вазово - Райнино, Йонково – Исперих/ Лудогорци – граница общ. (Исперих - Самуил) – Богданци – Кара Михал, Ясеновец – Лудогорци  - Йонково, Йонково - Исперих/ Лудогорци – Старо селище –граница общ. Исперих (Исперих-Завет) –ловно стопанство Воден, Тодорово-Средоселци/ Печеница – Делчево, Исперих – Вазово, Окорш - Звенемир/ Паисиево - Граница общ. (Дулово –Исперих). Втората обособена позиция е за зимно поддържане и снегопочистване на улици в населените места и снегопочистване и опесъчаване на уличната мрежа на територията на община Исперих с обща дължина 281.190 км.

Прогнозната стойност на поръчката е 88 250 лева без ДДС. Срокът за получаване на офертите е до 28 декември, а отварянето им е на следавщия ден в заседателната зала на общината.

Участникът трябва да е изпълнил дейности с предмет и обем, идентични или сходни с тези на поръчката за последните три години от датата на подаване на офертата, да разполага с персонал и с ръководен състав с професионална компетентност, както и с техническо оборудване за изпълнение на дейностите.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама