Лудогорец с призив към феновете: Да подкрепим героите от Парк де Пренс срещу Локо (Пд)

12:37, 09 дек 16 / Спорт 25 318 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Ръководството на Лудогорец призовава феновете на отбора към подкрепа на шампионите в предстоящия мач срещу Локомотив (Пловдив) от Първа лига.

От пресслужбата на клуба съобщават, че до края на 2016 г. остават броени дни, а мачовете, които ще изиграе отборът са само два. „Когато нашите момчета получат заслужена почивка, ще започнат анализите за представянето на отбора в Шампонска лига и българското първенство.  Докато приготвяте празничната трапеза по телевизиите ще ви напомнят за успехите на  Лудогорец и ние сме сигурни, че настроението ви ще е приповдигнато, защото „орлите“ изпращат една изключителна година”, се посочва в прессъобщението.

От клуба заявяват, че утре футболистите излизат срещу коравия отбор на „Локомотив“, Пловдив. Очаква ги един оспорван мач в битката за титлата и  подкрепата на феновете е важна. Ръководството на клуба ги призовава да дойдат на стадиона да аплодират героите от „Парк де Пренс“, защото те го заслужават.

Привържениците на отбора са поканени в неделя да украсят празничната коледна елха заедно с футболистите в клубната база „Гнездо на орли“. Точно в 11 ч. започва празничната програма, в която главни герои ще са децата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама