Новият треньор на вратарите в Лудогорец Бернде Дреер проведе първа тренировка

16:06, 09 яну 17 25 385 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Новият треньор на вратарите в Лудогорец Бернд Дреер проведе първа тренировка с тима на лагера в Анталия, съобщават от клуба. Това се случи по време на сутрешното занимание в понеделник в базата на шампионите в турския курорт Белек.

Дреер тренира близо час с четиримата вратари на Лудогорец – Владислав Стоянов, Милан Борян, Ренан Дос Сантос и Даниел Наумов. Малко преди това той бе представен пред отбора от старши треньора Георги Дерменджиев.

Бернд Дреер е роден на 2 ноември 1966 г. в Опланден, Германия. Започва като юноша в Байер Леверкузен, където е и дебютът му при мъжете. С този отбор става носител на Купата на УЕФА за 1988 г. След това изиграва 201 мача в Байер Юрдинген.

От 1996 до 2003 година е в Байерн Мюнхен като резерва на Оливер Кан. В един момент паралелно започва работа като треньор на вратарите под ръководството на великия Сеп Майер, но в някои мачове е резерва на първия отбор. Така на 19 май 2007 г. той пази при победата над Майнц с 5:2 и става най-възрастният футболист в историята на Байерн. Тогава той е 40 години, 6 месеца и 17 дни. Постижението го нарежда на пето място в историята на Първа Бундеслига.

През 2008 г. Дреер се мести в Шалке 04 като треньор на вратарите на мястото на Оливер Рек. Там работи с Феликс Магат. За един мач е помощник на Сепо Ейкхорн след уволнението на Магат. Приключва ангажиментите си с отбора от Гелзенкирхен през лятото на 2012 г. После се отделя за няколко години от футбола, за да почне работа през миналата година в Аустрия Залцбург.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама