Няма затворени пътища в област Разград

18:06, 09 яну 17 25 440 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Няма затворени пътни участъци в област Разград, съобщи зам.-областният управител Нурие Црънгалова. Възстановено е движението на всички автомобили по пътя за Търговище. Отворен е вече пътят и за Шумен за превозни средства до 12 тона, като е препоръчително автомобилите да се движат с вериги. Отпаднали са ограниченията за движение на тежкотоварните автомобили по направленията Попово и Русе.

В рамките на областта има достъп до всички населени места, каза още Црънгалова. Почистени са пътищата по общините. Продължава разчистването на пътните участъци между Лозница към Шумен през Пороище и от Студенец към Пороище, като се очаква те да бъдат отворени най-късно утре сутринта. В региона няма селища без ток, продължават без водоподаване да са разградските села Ясеновец, Радинград и Ушинци и населените места в Самуилско – Желязковец, Богомилци и Самуил. Към момента не са постъпвали сигнали за закъсали автомобили и бедстващи хора.

 

Заради прогнозите за застудяване и снеговалеж болните на хемодиализа, които трябва да са на процедури в сряда и четвъртък ще бъдат приети по-рано, допълни зам.-областният управител.

Дежурният в Областното пътно управление информира, че пътищата са заснежени и се обработват с инертни материали. Температурата в момента е минус 12 градуса,  времето е спокойно, няма вятър и мъгла.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама