Ограничава се движението на автомобили над 12 тона в област Разград

18:19, 10 яну 17 25 321 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
 

 

Ограничено е движението на автомобили над 12 тона по всички пътища на територията на област Разград. Това съобщи дежурният в Областното пътно управление. Той посочи, че по третокласната пътна мрежа са затворени участъци между разградските села Балкански и Благоево и исперихските Яким Груево - Конево. Към селата обаче има други подходи.

Снеговалежът в региона е слаб, духа умерен вятър, но е в сила предупреждението за влошаване на обстановката през нощта, каза още дежурният в ОПУ.  

По информация на зам.-областния управител Нурие Црънгалова зимната обстановка в общините е нормална. Снегопочистващата техника работи по  разширяването на пътните настилки. По думите й ток има във всяко населено място в региона, кубратското село Сеслав е без вода заради авария в помпената станция.

Заради прогнозите за застудяване и снеговалеж в разградската болница са настанени 27 болни на хемодиализа. Със заповеди на кметовете на общини утрешният ден е обявен за неучебен за всички училища в област Разград, допълни Црънгалова.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама