Ваканцията на учениците в област Разград се удължава до края на седмицата

19:52, 11 яну 17 25 609 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
         Ваканцията на учениците в седемте общини на област Разград се удължава до края на седмицата, със заповед на министъра на образованието. Учениците се връщат в класните стаи в понеделник, 16 януари, съобщи зам.-областният управител Нурие Црънгалова. Мотивите за удължаване на ваканцията са ниските температури и затрудненията при предвижването на учениците.

По информация на зам.-областния управител пътищата в област Разград са заснежени и проходими при зимни условия. Отворен за всички моторни превозни средства е първокласният път за Шумен. Проходими за автомобили до 12 тона са направленията към Русе и Попово, а тежкотоварните над 12 тона трябва да се движат задължително с вериги. Всички второкласни и третокласници пътища в региона са отворени за движение за автомобили до 12 тона. Работи се по пътните участъци от Балкански до Благоево и от исперихското село Конево до границата със силистренското село Зебил, където има големи навявания.

Ток има във всички населени места в региона, без водоподаване е само кубратското село Сеслав, като се очаква утре аварията да бъде отстранена.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама