Съвместна творческа инициатива между МКБППМН и вокална група „Little angels”

Снимкa – МКБППМН - Кубрат
Снимкa – МКБППМН - Кубрат

Творческо предизвикателство стана повод за работна среща между Клуб „Емпатия”, който подпомага дейността на МКБППМН и талантливите момичета на Сийка Русева от вокална група „Little angels” в първите дни на новата година, съобщиха от местната комисия в Кубрат.

Вокалната група е традиционалист в националния ежегоден музикален ученически конкурс „Живот без дрога”. Във връзка с предстоящото им участие в тазгодишното издание на конкурса, вокалистите отправиха предизвикателство към приятелите си от Клуб „Емпатия”, заедно да сътворят текст за песен. Както се знае една от темите, по които МКБППМН провежда информационни кампании под различни форми е темата, свързана с наркотиците. Тема , която не спира да буди тревога както у родители и деца, така и при специалисти от различни области. Статистиката е тревожна - ежегодно деца намират смъртта си в крехка възраст, не дочакали мечтите си. Причината - свръхдоза или лоша комбинация на дрога с други упойващи вещества. 

 Взаимното вдъхновение, високия ентусиазъм и желание, финализира срещата ползотворна. Текста „Живот без дрога” се прие единодушно от изпълнителките от вокалната група.  От МКБППМН благодарят  за предизвикателството и пожелават успех на момичета в предстоящия конкурс. 

Коментари