Удължава се срокът за участие във фотоконкурса „Разград - уловени мигове”

07:43, 13 яну 17 25 369 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Удължава се срокът за участие във фотоконкурса на тема  „Разград - уловени мигове“, съобщиха от Центъра за ученическо, техническо и научно творчество.

Фотонадпреварата е по повод Деня на Разград  - 28 януари. Право на участие имат ученици от първи до дванадесети клас. Класирането на творбите е в три възрастови групи: 1 - 4 клас, 5 - 8 клас, 9 - 12 клас.

Младите любители на фотографията трябва да изпратят свои авторски снимки, които отговарят на зададената тема и имат заглавие. Те не трябва да са публикувани в интернет и да са участвали в други конкурси. Авторите могат да пратят неограничен брой снимки на хартиен носител – формат А4 или на email: [email protected]

Допускат се допълнителни обработки на яркост и контраст на снимките, но не и фотоколажи и фотографии, съдържащи надписи и дати.

Творбите на хартиен носител се приемат в сградата на ЦПЛР – ЦУТНТ, която се намира на улица „Трапезица“ № 1, а на магнитен носител на email: [email protected].  Всяка творба трябва да е придружена с трите имена на участника, клас и възраст, училище и ръководител, точен адрес и телефон. Крайният срок за приемане на фотографиите е 17 януари, вторник.

Снимките ще бъдат оценени от компетентно жури, а наградените ученици ще бъдат уведомени лично за резултатите. Най-добрите творби ще бъдат подредени в изложба, посветена на Деня на Разград, която ще бъде открита от 10.30 часа във фоайето на 11 етаж на сградата на общината.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама