Наградиха с почетен знак председателя на Административния съд в Разград

12:30, 13 яну 17 25 399 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет поощри  председателя на Административния съд в Разград Ива Ковалакова – Стоева с отличие „личен почетен знак: втора степен – сребърен”.  Това съобщиха от съдебната институция в лудогорския град.

Тя е получила признанието за безупречно и високо професионално изпълнение на служебните задължения по всички показатели, за постигане на бързина и качество на постановените актове. Наред с нея са поощрени още десет председатели на административни съдилища, чийто мандат изтича в началото на годината, посочват от съда в Разград.

В предложението на председателя на Върховния административен съд е посочено, че всеки един от предложените за поощрение магистрати се отличава с безупречно и високо професионално изпълнение на служебните си задължения.

Съдиите са административни ръководители на поверените им институции от тяхното създаване през 2007 г., като имат безспорен принос в основаването, развитието и всички постижения, извоювани през годините от тези съдилища. Поощрените съдии са изградили неоспорима репутация и доверие в професионализма си, поради което са преизбрани и за втори мандат, допълват от Административния съд.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама