Нови началници оглавиха Районните управления на полицията в Исперих и Кубрат

12:45, 15 яну 17 25 1323 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Районните управления на полицията в Исперих и Кубрат имат нови началници, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Разград.

Управлението в Исперих временно се поема от главен инспектор Константин Костов. Заповедта за назначението му е издадена на 13 януари. Главен инспектор Костов е роден през 1980 г. Висшето си образование завършва през 2004 г. в Академията на МВР, специалност "Противодействие на престъпността и охрана на обществения ред".

В системата на МВР постъпва през 2004 г. като дознател в РПУ-Исперих. През 2008 г. става разузнавач, а през 2013 г. - началник група "Криминална полиция" в РУП-Исперих.

Новият началник на Районното управление в Кубрат е главен инспектор Ивайло Йорданов. Заповедта за назначаването му е също от 13 януари. Той е роден през 1971 г. Завършва висшето си образование в Шуменския университет "Константин Преславски", специалност "Биология и химия".

В системата на МВР постъпва през 1994 г. като полицай в "Охрана на обществения ред" в ПУ-Завет. През 1999 г. става разузнавач в РПУ-Кубрат, а през 2011 г. - началник група "Криминална полиция" в РУП-Кубрат.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама