МКБППМН - Кубрат обяви конкурс за рисунка

16:50, 16 яну 17 25 472 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни /МКБППМН / в Кубрат обяви конкурс за рисунка на теми „Така разбирам любовта” и „Красотата около нас”. Предизвикателството е към учениците от началния и средния курс – от първи до четвърти и от пети до осми клас.

Целта на конкурса е да стимулира подрастващите към изразяване на отношение към красивото чрез елементите на изобразителното изкуство. Посланието, което отправят организаторите чрез творческата андпревара е „Любов, красота, доброта срещу агресията, насилието и омразата”. 

Това е възможност да бъдат отбелязани и прекрасните празници от българския календар - 14 февруари, 1 март, 8 март, първа пролет, международният ден на Земята, седмицата на гората и др., посочват организаторите. 

 Готовите творби ще се приемат в сградата на Община Кубрат, ет. 2, ст. 33 всеки делничен ден между 14 и 16 часа. Участниците могат да участват с две рисунки. Жури ще отличи най-добрите. Краният срок за предаване на творбите е 5 февруари. 

Задължително трябва да бъдат посочени трите имена, клас, училище и заглавие на рисунката (ако има), тел. или e-mail адрес за връзка. Информацията трябва да е на отделен лист.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама