ГЕРБ Разград регистрира листата си за предстоящите парламентарни избори

17:06, 20 фев 17 / Политика 25 560 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Политическа партия ГЕРБ регистрира днес в 16 часа листа с общо осем кандидати за народни представители в 18-и МИР – Разград, съобщиха от пресцентъра на партията. Областният координатор на ГЕРБ в Разградска област д-р Валентин Василев депозира необходимите документи за регистрация в Районната избирателна комисия.  Водач на листата е Десислава Атанасова. Тя е юрист и политолог по образование, министър на здравеопазването в кабинета Борисов 1. Втори в листата е представител на гражданската квота. Гюнай Хюсмен е агроинженер по образование, с богат опит в предприемачеството и обществения живот. Един от основателите на ГЕРБ в Разград - Радиана Димитрова, е трета в листата. Тя е магистър икономист и магистър инженер-технолог. 17 години регионален мениджър в застрахователно дружество. Притежава широк кръг компетенции в областта на финансов контрол и водене на преговори. Известна със своето чувство за отговорност.

Четвърти е народният представител от 43-то Народно събрание Михаил Тодоров Произлязъл от младежката организация на ГЕРБ, Тодоров е икономист по образнование, и финансист по професия. Работил е основно в банковата сфера до 2015-та година, когато се заклева в Народното събрание на Република България.

Друга дама от основателите на ГЕРБ заема петата позиция в листата. Валентина Френкева е магистър по финанси и магитър по управление на международни бизнес проекти. В момента учи докторантура. Седем години е директор на Областна дирекция „Земеделие” в Разград. На шеста позиция е бившият офицер от МВР и националните служби за сигурност (днешно ДАНС) Николай Атанасов. Той е икономист по образование, в продължение на 22 години управлява охранителна фирма. Човек на честта и семейството.

Магистърът по публична администрация и дългогодишен служител в системата на МВР Младен Чакъров заема шестото място. Понастоящем е началаник на отдел в Община Разград. Последен по подреждане, но не и по значимост, е инж. Недим Мустафов. С богат административен опит, Мустафов ръководи собствен бизнес.

Д-р Валентин Василев увери, че всеки, попаднал в листата, е заслужил своето място там, и ще работи за категорична победа на ГЕРБ на предстоящите предсрочни парламентарни избори.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама