Областният управител на Разград Манол Кившанов представи новия си заместник

15:20, 21 фев 17 25 526 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Областният управител на област Разград Манол Кившанов представи новия си заместник на служителите на администрацията, съобщиха от пресцентъра на институцията. Ценка Радославова Иванова е назначена на длъжността със заповед на министър-председателя Огнян Герджиков.

Областният управител й пожелал успех и изразил увереност, че ще работят добре в екип.

От своя страна Иванова благодарила за топлото посрещане и заявила готовност бързо да навлезе в работата, и да бъде полезна с  професионалните си знания и умения в дейността на администрацията. Тя заявила, че ще разчита на професионализма и съдействието на служителите на областната администрация.

От областната администрация посочват, че новият зам.областен управител ще отговаря за дейността на следните съвети и комисии, изградени към Областна администрация Разград: Областен съвет по условия на труд; Областен съвет за сътрудничество по етническите и интеграционните въпроси; Постоянна областна комисия по заетост;
Постоянна областна епизоотична комисия; Областна комисия "Военни паметници"; Постоянна областна комисия за развитие на младежта и спорта; Постоянна комисия по продажба и замяна на имоти - държавна собственост. 

Ще осъществява взаимодействие със следните органи на изпълнителната власт и техните администрации на територията на Област Разград: Министерство на труда и социалната политика; Министерство на образованието и науката; Министерство на околната среда и водите; Министерство на младежта и спорта; Министерство на културата; Министерство на туризма.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама