ДПС ще се бори за най-малко три мандата в Разградско

16:17, 21 фев 17 25 598 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

ДПС ще се бори за най-малко три мандата от общо четири за Разградски избирателен район. Това коментира след регистрацията на кандидат-депутатската листа на партията областният лидер Севгин Шукри. Той посочи, че партията залага на млади хора, като средната възраст на кандидат-депутатите е 40 години. Повечето от тях са нови лица, но с управленски опит в местната или изпълнителната власт, каза още областният председател.

Водач на листата е заместник-председателят на ДПС, бивш депутат и бивш кмет на Цар Калоян Ахмед Ахмедов. Втори е Ихсан Халил, който бе заместник-председател на Държавната агенция за младежта и спорта в правителството на Сергей Станишев, а трети - общинският председател на Движението и общински съветник д-р Левент Апти.

В осем-членната кандидат-депутатска листа са още секретарят на община Завет Халиме Мехмедова, Юксел Алиев - директор на социална институция в Самуил, председателят на читалище „Делиорман” Хабибе Расим, областният лидер на МДПС и кмет на село Къпиновци Ариф Васви и областният председател на партията Севгин Шукри.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама