В листата на ГЕРБ в Разград са включени доказали се и достойни хора

16:43, 22 фев 17 / Политика 25 1569 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Партия ГЕРБ представи днес листата с кандидати за народни представители за Разградски избирателен район. На представянето присъстваха седем от кандидатите на ГЕРБ, нямаше я само Валентина Френкева, заради служебни ангажименти. Областният координатор Валентин Василев и водачът Десислава Атанасова бяха категорични, че ГЕРБ в Разград ще води толерантна предизборна кампания, без нападки.

Атанасова отбеляза, че в листата са включени доказали се и достойни хора, тя е определи като силен и компетентен отбор, който ще допринесе за 11-та победа на ГЕРБ. Атанасова бе категорична, че ГЕРБ ще има успех в област Разград, който се води като един от трудните райони и някои го определят като техен бастион. „Не вярвам в непревземаеми крепости и съм убедена, че ГЕРБ ще спечели два мандата в Разград”, каза водачът на листата. Тя отбеляза, че кампанията на партията ще е базирана на реална програма с приоритети, зад които стои анализ. По думите й приоритетите на партията са инфраструктурата, образованието, културата и др.

Представителят на гражданската квота Гюнай Хюсмен благодари на ГЕРБ за гласуваното му доверие да бъде в листата. По думите му Десислава Атанасова е тежката артилерия на ГЕРБ и е логичен и нормален водач на листата в Разградско. Хюсмен заяви, че не е случайно в ГЕРБ, нито е политически номад и е убеден, че през последните години ГЕРБ е започнала да се превръща в реален гарант на етническия мир в България, за разлика от други, които залязват и излиза истината за тях, че не са за правата и свободите на гражданите, а за присвояването на средства“. Той бе категоричен, че никой няма право да си присвоява електорат.

 „Крепостта на България са българските граждани и сърцата им. Който съумее да ги превземе, всякакви крепости ще превземе. Хората в региона не са крепостни селяни, както едно време в Русия. Нашите селяни са разкрепостени, четат медии, виждат със сърцата и разума си и това ще стане ясно на предстоящите избори“, допълни Гюнай Хюсмен.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама