Полицията в Разград предприема мерки за мача ФК “Дунав” - Русе и ФК “Левски” -София

11:21, 26 фев 17 / Спорт 25 562 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 28 февруари от 13.00 часа няма да бъдат допускани автомобили по улиците “Ветеринарна”, “Мраморно море” и Северен булевард в Разград. Временното ограничение е във връзка с футболната среща между ФК “Дунав” - Русе и ФК “Левски” -София, която ще се проведе от 15.00 часа на стадион “Лудогорец арена”, съобщават от Областната дирекция на МВР.

От полицията призовават привържениците на ФК “Дунав” - Русе в деня на футболната среща да се придвижат към стадион “Лудогорец Арена” основно по улиците “Васил Левски”, “Княз Борис” и “Гаврил Кръстевич”.

ОДМВР-Разград напомня, че достъп до стадиона няма да имат лица в нетрезво състояние и такива, употребили наркотични вещества. Внасянето на спрейове със защитен газ, с разяждащи или оцветяващи вещества, пиротехнически средства, източници на открит огън, леснозапалими течности или други пожароопасни материали са категорично забранени.

На стадиона не се допускат лица, носещи хладно или огнестрелно оръжие, чадъри или други остри предмети, създаващи предпоставки за нараняване. Забранено е и внасянето на флакони с парфюми, дезодоранти и други течности с пулверизатор.

 На стадиона няма да бъдат допускани също посетители с бутилки. От страна на клуба е осигурен кетъринг и гражданите ще имат възможност да си закупят безалкохолни напитки и вода.

Достъп до стадиона няма да имат и малолетни без родители или придружители, които нямат декларация за упълномощаване. Ще се извършва проверка на всички, влизащи на стадиона, с цел да не се допуска внасянето на забранени предмети, допълват от Областната дирекция на МВР в Разград.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама