Административният съд в Разград отпразнува 10-годишен юбилей

17:45, 01 мар 17 25 463 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

През тези години се утвърдихме като добре работеща институция, сподели председателят на съда

 Автор: Topnovini.bg

10 години от създаването си отбеляза тържествено Административният съд в Разград. Гости на тържеството по случай юбилея бяха представители на съдебната система.

В словото си председателят на съда Ива Ковалакова – Стоева подчерта, че на този ден се чувстват удовлетворени от свършеното и уверени, че предстоят още по-добри резултати, и още повече успехи. „В началото бе много трудно, но положихме здрави основи и за тези 10 години изградихме и утвърдихме Административния съд в Разград като добре работеща институция, за да отговорим на очакванията на обществото за своевременно и справедливо, достъпно, прозрачно и предвидимо административно правораздаване”, посочи Стоева. Тя отбеляза, че всичко това не би могло да се случи без съдействието на Министерството на правосъдието, Върховния административен съд и Висшия съдебен съвет.

Ива Ковалакова - Стоева изказа благодарност към всички съдии и съдебни служители за тяхната подкрепа, ентусиазъм, всеотдайност, усилия и отговорност в работата.

Поздравителни адреси по повод 10-та годишнина на Административния съд в Разград бяха изпратили служебният министър на правосъдието Мария Павлова и председатели на Административни съдилища.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама